Лора Караджова и Бобо подгряват Дженифър Лопес

Пловдив Лайф

26-10-2012, 12:04

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Концертът на латино дивата е в зала Арена Армеец на 18 ноември

Родни български звезди ще подгряват феновете на мегазвездата Дженифър Лопес преди тя да се качи на сцената на столичната Арена Армеец София на 18 ноември, съобщиха организаторите.

Преди шеметния спектакъл на латино дивата на сцената ще се качат сексапилното миньонче Лора Караджова и нашумелият напоследък Бобо, пише БГНЕС. Българските звезди обещават да нажежат до червено атмосферата в залата броени минути преди появата на Джей Ло.

"Оставам тук", "Спуснати завеси" и "Виновен" са само част от песните, включени в репертоара на родните звезди по случай събитието.

От Symphonics Entertainment Group съобщават, че редом до родните певци ще застане и друга световноизвестна звезда, снимала клип у нас съвместно с Бобо. Участието в редицата на подгряващите изпълнители ще е своеобразната промоция на общото парче, чиято музика е изцяло дело на Symphonics.

Турнето "Dance Again" на Дженифър Лопес все повече наближава българската граница. Досега изпълнителката посети 13 държави и изнесе 14 концерта в Стария континет. Над 235 000 фена вече успяха да танцуват заедно с латината в своите родни страни под звуците на мегахитовете "Papi", "On The Floor" и "I`m Into You".