Кейт се грижи за дрехите на принца

Пловдив Лайф

26-10-2012, 14:24

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Откакто се ожениха Уилям е станал по-изискан, коментират модни експерти

Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън е не само млада жена с изискан стил на обличане, в това отношение тя оказа влияние и върху съпруга си принц Уилям и може да се каже, че е личната стилистка на принца, пише сп. "Пийпъл"

"Откакто се ожениха неговият стил стана по-изискан. Той, например, вече слага кърпичка в горния джоб на саката си и някои виждат в това влиянието на съпругата", заявява източник, приближен на кралското семейство. Неговите костюми вече му стоят по-добре. Според британската коментаторка по въпросите на модата Хилари Алекзандър откакто Кейт Мидълтън се грижи за гардероба на съпруга си, по него не може да се види и една гънка, външният му вид стана по-модерен, по-съвременен.

В това отношение у него вече не личи влиянието на баща му принц Чарлз, добавя тя. Но подобна промяна се забелязва и при девера принц Хари, той започна да се облича по-кокетно. Братята осъзнават какво голямо значение има влиянието, което оказват върху елегантното облекло на поданиците на кралицата, предаде БГНЕС.