Черноморец освободи Марлен

Спорт

26-10-2012, 15:58

Снимка:

Пресслужба Черноморец-Бургас

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Селекционерите на бургаския тим са готови с няколко нови имена за зимна селекция, които ще предложат на старши треньора на акулите Димитър Димитров

Това призна - помощник треньора на акулите Георги Чиликов. Той смята, че футболистът има потенциал, но е изостанал с подготовката си и през зимния трансферен прозорец могат да се открият по- добри опции за нови играчи.

„Считаме, че кондиционно не е в нужното състояние да помогне на „Черноморец“ към момента – каза бившият нападател. Зимата също ще мислим за него, ако разбира се е свободен все още. 18-годишният французин е все още при нас. На него му предстоят медицински тестове, след което най-вероятно ще подпишем краткосрочен договор. Тъй като той е много млад все още, искаме да видим дали ще има израстване. Безспорно има качества, но тъй като досега не е играл професионален футбол, не можем да имаме крайни оценки за него- завърши Чиликов“.

В същото време селекционерите на бургаския тим са готови с няколко нови предложения за зимна селекция, които ще предложат на старши треньора на акулите Димитър Димитров.