Най-странното място да изгубиш телефона си

Пловдив Лайф

27-10-2012, 16:22

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Застрахователите във Великобритания се сблъскват с все по-чудати места, където хората повреждат или губят мобилния си телефон

Проучване на сайта "mobileinsurance" състави списък с най-странните случаи през последните месеци като телефони в торти, в тоалетни и дори в задни части на животни, пише БГНЕС.

Звучи фрапиращо, нали, но със сигурност по-шокирана е била кравата от Девън, която се сдобила с iPhone..."отзад". Земеделски производител се опитвал да си свети с фенера на мобилния си, докато израждал теленцето на кравата, когато без да искал изпуснал телефона си.

Двойка, която била на круиз пък изгубила iPhone, докато пресъздавала сцена от филма "Титаник" от носа на кораба. Това не са най-странните истории. Със сигурност по-неловко се почувствала млада британка от Бристол, която използвала вибрацията на телефона вместо еротична играчка, залисала се и също "изгубила" мобилния си на доста недостъпно място...

Разбира се примерите не свършват до тук. Не са малко случаите, които хора изпират iPhone си в пералнята, изпускат го в клетката на маймуните в зоопарка или без да искат овкусяват с него манджата.