Японец ни показа лек за рака

Животът

28-10-2012, 06:01

Снимка:

Impact Press Group, архив

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Прилагането му може да доведе до пълното излекуване на 80% от болните, твърди Кеничиро Хасуми

Японски професор представи успешен метод за борба с рака. Прилагането му може да доведе до пълното излекуване на 80% от болните, твърди Кеничиро Хасуми. На симпозиум в Плевен той разказа за ваксините, върху които работи от 20 години, пише "Стандарт".

В организма на болния се създават антитела, които се отделят и замразяват. Така се създава нещо като банка, от която всеки месец се взимат клетки-убийци и се инжектират директно в тумора. След една година пациентът е в ремисия, обясни проф.Хасуми.

Над 400 пациенти с различни онкологични заболявания са минали през клиниките на известния учен в Япония, Тайланд и Малайзия. При тях, освен терапевтични противоракови ваксини, са се прилагали и традиционните методи с химио- и лъчетерапия. Засега всичко е на ниво клинични проучвания, но бъдещето е именно в онкоимунологията, заяви професорът пред БНТ.

Друг метод за борба с рака пък беше показан по ТV7. Адрияна Джокова се лекува с глина, спазвайки принципите на украинският изследовател Павел Короленко. Българката е оперирана от рак на гърдата и твърди, че благодарение на терапията, която прилага от 1 година, организмът й се обновява. Глината ми дава сили, казва Адрияна.

Корненко помага по нестандартни начини на хората. Глината от дебрите на украинската земя според него и пациентите му е чудотворна. “Зьодата”, както е известна в Украйна въпросната глина, прониква в тялото и си взаимодейства с него по уникален начин. Терапията на народният лечител, педагог и археолог е комплексна. Той рисува картини и знаци от древността, които също подобряват енергийния баланс на човека.