Банкер купува къщата на Майкъл Джексън

Булевард

28-10-2012, 09:56

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Райското имение се намира в LA

Състоятелният банков инвеститор Стивън Майер придобива къщата в Лос Анджелис, където живя и умря "кралят на поп музиката" Майкъл Джексън, съобщи новинарският портал TMZ.
Вилата с площ от 1 600 квадратни метра бе предложена за продажба през март с начална цена 23,9 млн. долара. Но според източник на TMZ цената е паднала и варира от 17 до 20 млн. долара. В момента документите по сделката се намират в трета страна, а самата сделка ще влезе в сила, щом бъдат изпълнени определение условия на страните. Папараци обаче изяснили, че купувачът вече се пренася във вилата. Предполага се, че това е станало с взаимно съгласие, защото в противен случай предварителното нанасяне може да породи юридически рискове.
Домът се намира на адрес 100 North Carolwood Drive на Холмби хилс, едно от най-представителните места в Лос Анджелис. Построен е през 2002 г., в двора му има басейни и къща за гости. Приживе Майкъл Джексън плащаще за него месечен наем от 100 000 долара. Той се пресели там, след като по финансови причини трябваше да продаде през 2008 г. знаменитото си ранчо Neverland, който смяташе за истинския си дом.

В края на декември аукционната къща "Джулиенс" спечели 1 млн. долара от продажна на вещи и декоративни украшения от вилата на Холмби хилс. По данни на TMZ днес във вилата не са останали никакви мебели на Майкъл Джексън. Певецът почина на 25 юни 2009 г. от предозиране на транквилант, даден от личния му лекар.