БЕЛИ НОЩИ превърна мама в секси мадама (снимки)

Пловдив Лайф

28-10-2012, 11:19

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Малкият й син не я позна - изпадна в шок и се разплака

Примерна майка и съпруга бе преобразена в горещо маце от екипа на “Бели Нощи с Йоана”. 37-годишната Стефка Минчева е щастливо омъжена. Пловдивчанката се запознава със съпруга си в интернет и още на първата им среща разбира, че са родени един за друг. Така вече пет години те са неразделни, а отскоро имат и малък син, който е завършека на тяхната голяма любов.

 

Грижите по детето отнемат цялото внимание на Стефка и тя не намира време да се погрижи за външния си вид. Това е и причината да се запише за участие в предаването. Тя желае специалисти да променят визията й, за да се изфука пред приятелките си.

 

За подготовката на Бялата Нощ на участничката се погрижи целият

екип на предаването. Стефка пристъпи смело прага на “La Rosa Negra” с помощта на

обувки FADO. Тоалетът от “Beauty Box” идеално пасна на новият й стил. Дамите на партито тайно завидяха на оранжево-златистия цвят и красивите къдрици на косата на Стефи, виновникът за които е Жоро Ефекта. Гримът на Кристъл, който бе в топли кафяви нюанси, подмлади с няколко години участничката.

 

Всички приятели, които уважиха героинята на нейната Бяла Нощ, останаха без думи от финалния й вид. Най-големият шок бе за малкия й син, който не успя да познае майка си. Първоначално дори се разплака, но след няколко минути вече стоеше спокойно в ръцете й. Според близките на участничката тя е изцяло нов човек, който излъчва още повече чар и красота, които видимо повишават самочувствието й. Майка й също бе до Стефи в звездният й миг. Жената не успя да спре сълзите от радост при вида на дъщеря си. Съпругът на Стефка я посрещна с невероятен букет от червени рози, чиято красота избледня до променената му съпруга.