Ограбиха София, а критикуват, бесен е Цветанов

Мисия София

28-10-2012, 14:00

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Вицепремиерът горд с новите детски градини

Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов се ядоса от скандалите в Столична община.

На отчетно-изборно общо събрание на Старейшините на ГЕРБ той заяви, че тези, които днес критикуват политиката на кмета на София и на Столична община, са основните лица и партии, които разграбиха София.

По думите на Цветанов - до 2005 г. констатацията е била, че дотогава са разпродадени и разграбени над 40 детски градини. Те не функционираха и минаха в ръцете на определени кръгове. Призивите, които сте създавали, са да градим и да надграждаме. Това правим от ПП ГЕРБ. От 2005 г. успяхме и вече има изградени над 40 нови детски градини – това е разликата, каза още Цветан Цветанов.
Вашият опит и знания са основата за много от решенията, които се взимат от ГЕРБ, каза Цветанов на старейшините. „Вашите съвети са били едни от най-ценните, давате това, което е минало през целия ваш професионален и личен живот. Минали сте през много трудности, с които младите се сблъскват”, добави Цветанов. Вашият жизнен опит е изключително важен. Всички ние заедно трябва да градим България. Вие дадохте идеите и съветите за това какво трябва да направим”, добави Цветанов, цитиран от "Фокус".