Бургас в тежка битка с дрогата

Мисия Бургас

29-10-2012, 10:21

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

В града ще се проведе най-големия форум срещу наркотиците

Най-големият от трите организирани до момента форуми за борбата с наркоманиите ще се проведе в Бурас днес. Той се организира под егидата на заместник-кмета по здравеопазване и спорт д-р Лорис Мануелян.

Темата е „Разпространението и употребата на наркотичните вещества – предпоставка за закононарушения“, а броят на участниците в дискусиите ще достигне 50 души от различни интистуции и неправителствени огранизации.
Участие ще вземат представители на Регионален инспекторат по образование, Областна дирекция на МВР, Районни управления на полицията от областта, Областна пробационна служба и районните звена, Местните комисии за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, Местна комисия за трафик на хора, БМЧК, сдружение „Доза обич“, „Каритас“, „Равновесие“, „РЕТО“, Областен ромски съюз, представители на младежки организации и доброволци.

Форумът се провежда под патронажа на д-р Лорис Мануелян, зам.-кмет на община Бургас и вицепрезидент на организицията ЕКАД /European Cities Against Drugs/. Гост ще бъде Константин Гребенаров - областен управител на Бургас.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"