Роми във Facebook: Българинът заслужава жестока смърт!

Потъпкани трибагреници и грозни клетви срещу нацията

Група, създадена в социалната мрежа Facebook, сее омраза и антибългарски настроения.
Създателят е убеден в превъзходството на ромите над българите и дори си е позволил да сложи за профилна снимка стъпкано с крака българско знаме.
Групата е създадена на 21 октомври 2012 г. и въпреки че много хора я докладват, за да бъде премахната, ответна реакция няма.
Човек на Bulgariautre нееднократно писа на администраторите в социалната мрежа, но бе счетено, че снимките не са обидни и не накърняват националното ни достойнство.
Създателят на групата е направил множество гнусни антибългарски колажи, като в единия дори насърчава и поздравява тримата роми, които се изгавриха с портретите на Васил Левски, цар Симеон I и княз Борис I.

Публикуваме надписа на срамния фотос без редакторска намеса:
"Браво момчета браво българинът заслужава жестока смърт защото е едно исрано лакомо лайно, ние ромите сте наследим българия защото тя не заслужава онзи миризлив и грозен потен българим защото да те е срам да си българин, българинът е убиец, изнасилвач, както и уникален крадец смърт и подигравка чуми мръсни български а ромите които се подиграхте евала тези бойци които са в самите портрети са умрели за тази бг гад ъххххххх вашта мама бг измрете вовеки веков амин за да се сбъдне".
Ето го профилът на създателя: https://www.facebook.com/icobs.

Слагаме без редакторска намеса и някои от коментарите на хората в групата:

...Групата е докладвана и продължава да бъде докладвана в http://www.cybercrime.bg/bg/contacts ... много скоро собственикът на групата ще го гледаме по телевизията... :D а след като научим самоличността ти по телевизията, горко ти мръсна сган черна!!!

...първо писмо до админите, после писмо и до тук http://www.cybercrime.bg/bg/exploitation .... само с докладване няма да стане

Bulgariautre ще продължи с опитите гнусната група да бъде закрита.