Локо пуска билетите за дербито чак в четвъртък

Спорт

29-10-2012, 13:29

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Димитър Иванов

Всичко от Автора

На Лаута ще правят двоен контрол на пропуските за Трибуна Спортклуб, за да няма жълто-черни нашественици

Ръководството на Локо (Пд) ще пусне в продажба билетите за градското дерби срещу Ботев чак в четвъртък, четири дни преди двубоя, научи Plovdivutre.bg. Това предложение е направено на изпълнителния директор Николай Почеканов от страна на фенклуба на черно-белите.

Основната причина е да не стане объркване с билетите за двубоя с Литекс в сряда, както и да се избегне разпространение на пропуските сред фенове на Ботев.

Представители на черно-белия фенклуб се събраха на среща в неделя вечерта, за да се обсъдят организационни неща около Битката за Пловдив.

Другото важно решение, което е взето, е да не се допуска продажба на повече от 4 билета на едно и също лице. Освен това на входовете към Трибуна Спортклуб ще има двоен контрол на билети заради очакваната инвазия там на привърженици на Ботев.

Много щателно ще се проверява и агитката на гостите при влизането в техния сектор, тъй като ще има провокативни опити да се влиза без закупен предварително билет, уточниха още от фенклуба на Локо.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен