Видински тарикат "лекува" рак по скайп

Крими

29-10-2012, 13:39

Снимка:

бТВ

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

"Лечителят" имал толкова силна енергия, че разстоянията изобщо не били проблем

След сигнал на млада жена бе спипан поредният чудотворец, който с извънземни и божествени сили „помага” на хората да се излекуват от принципно нелечими болести.

Вълшебникът от Видин Алекси Симеонов се представял като мощен лечител, който има способността да цери рак и други тежки заболявания. Един негов сеанс струвал 15 лева, но през почивните дни мизата скачала двойно, защото екстрасенсът полагал извънреден труд и освен това пускал някакъв диск.

Жената разказва, че преди около година, докторите открили на майка й тежкото заболяване таласемия. В един момент обаче тя разбрала, че възрастната освен пари за лекарства, дава и доста солидни суми, за да се лекува по Скайпс помощта на Симеонов. Процедурите се провеждали всеки ден, което на практика значело по около 300 лева месечно.

"Лечителят" се фишкал, че енергийните му способности са най – силните в целия свят и няма по – мощен от него. Но ставало въпрос за дистанционните му сили, а не за „онези директните”. Това му давало възможност да лекува тумори от разстояние. Парите хората превеждали по банкови сметки в каквато валута си искат. Според думите на Алекси, той имал безброй много сметки за всякакви видове пари. Въпросните дискове също продавал по 15 лева.

Оказва се, че измамникът няма регистрация в местната здравна инспекция, която да му позволи да извършва подобни услуги. Когато му искат касова бележка, представя бон на стойност от над 15 000 лева. От Здравната инспекция във Видин обещават, че в най – скоро време ще проверят „лечителят” с полиция./Скандално