Какъв тенис при тези секссимволи?

Животът

29-10-2012, 19:10

Снимка:

БГНЕС, Sports Illustrated, ESPN Body Issue

Автор:

Александър Попов

Всичко от Автора

Горещи мацки и дълги крака ще разсейват зрителите на Турнира на шампионките

Турнирът на шампионките в София не просто събира част от най-добрите тенисистки в света.

"Арена" Армеец освен всичко друго ще бъде и арена на сексапила, тъй като по кортовете ще пъшкат истински красавици. За съжаление всички са заети, но пък това не пречи да хвърляме в паузите по едно око към тенисистките без да мислим за форхенд или бекхенд. Не случайно и ценител като Бербатов идва за турнира.

Предлагаме ви нашия Топ 4 на тенис красотата, която ще дефилира в центъра на столицата ни.

Мария Кириленко е спец освен в тениса и в модата. Следи изкъсо всички модни тенденции, пък и приходите й позволяват да се кипри с дрешки, последен дизайнерски писък.

Тя е истински магнит за мъжките издания, а фотосесии като тази за Maxim могат да провокират всяко мъжко подсъзнание. Не случайно тенисистката е във всяка десятка за красота в аристократичния спорт.

За съжаление, сърцето на Кириленко е пленено от един от най-богатите руски спортисти. На нейните прелести от близо година се наслаждава хокеистът Александър Овечкин.

Двамата го играят много влюбени и не пропускат да подкрепят половинката си на корта и на ледената пързалка.

Любопитен факт е, че и двамата преди да станат гаджета са имали връзки с тенисисти.

Овечкин едва ли ще дойде у нас, така че който иска може да пробва да направи впечатление на хубавата Мария. Само едно предупреждение - не ходете в чалга заведения, Кириленко слуша Вивалди, Моцарт, Бах и Бетовен.

Ако не сте любител на тениса, но пък сте ценител на женската красота, ето още една причина да бъдете на трибуните в "Арена" Армеец - Каролине Вожняцки.

Тя е единствената спортистка в Топ 100 на най-горещите мацки за 2012 г. на списание Ask Men. Е, Каролине е чак на 79 място, но това се дължи най-вече на постоянното медийно внимание към холивудските звезди, кралски особи и певици.

Едно обаче е ясно, Каролине накара силния пол да забрави за Анна Курникова.

Миналата година аха да видим Вожняцки в мъжката библия, но тенисистката отказа да разкрие прелести пред "Плейбой". Датчанката от полски произход бе категорична, че не иска да акцентира към тялото си. Засега. Поне нейният агент не изключи подобна възможност в бъдеще. Май ще трябва да позападне в ранглистата за да се осъществи тази мъжка мечта, така че пожелаваме на Цвети Пиронкова да даде старт на слизането по стълбичката за Каролине още в София.

За съжаление, както и Кириленко, и Вожняцки е заета. Тя "движи" с голфъра Рори Макилрой, но дали ще е дълго съвсем не е сигурно. Големият им проблем е, че заради часовите разлики по турнирите дори не могат да се чуят.

Сериозна конкуренция сред сексимволите на Турнира на шампионките ще бъде и Даниела Хантухова. Словачката знае доста за родината, а нищо чудно да е била и планирана у нас, тъй като родителите й чество почивали по родното Черноморие. Даниела ще види и първата си асоциация за България - Бербатов.

Няма спор, че дори да не победи на турнира, тя ще се завърне в родината си с приз - за "Най-дълги крака" сред участничките.

Не само заради тях, Даниела е любимка на фотографите и често можем да я видим по кориците на различни списания. Единственият проблем е, че при подобни крайници снимките винаги са далечни - няма как да се поберат в близък план.

За разлика от срамежливата Вожняцки, Хантухова вече разпали силния пол с еротична сесия за американското списание ESPN Body Issue, което вади на показ най-доброто от спортистите.

Както може да се очаква, и словашката тенисистка не е самотна, но пък и не желае да даде отговор на въпроса: "Кой сега до теб заспива?".

Завършваме четворката с №1 в нашата класация - Цвети Пиронкова. Каквото и да си говорим, "от нашето по-убаво нема".

Цвети вече спечели симпатиите на критиците и те не пропускат да я поставят сред най-секси тенисистките. Тя бе класирана на седмо място сред красавиците на Уимбълдън.

Първата ни ракета ще бъде в определено по-секси групата на турнира заедно с Кириленко и въпреки наличието на Надя Петрова.

За съжаление на мъжете и тук трябва да констатираме минорно, че родната тенисистка е заета.

 

Дълги години тя отричаше за каквито и да е мъже до нея, докато преди 2 години не стана ясно, че е "забила" пирон в сърцето на футболиста Михаил Мирчев. Юноша на Локомотив Пловдив, но контузия го вади от големия футбол.    

На няколко пъти излизаха информации, че двамата са скъсали, след като Цвети го хванала в изневяра. Но всъщност това едва ли има значение.

Пожелаваме на Цвети да смачка конкуренцията на корта, извън него вече го е направила.