Добро утро, вторник е!

Мисия Пловдив

30-10-2012, 07:09

Снимка:

Impact Press Group

Автор:

Десислава Стаменова

Всичко от Автора

Какво, къде, кога ще се случва в Пловдив и региона

Прекрасно утро! Отворете очи, отпийте кафе, вземете чадър и топла дреха и бягйте навън. Денят започва, не изпускайте нито миг. В Пловдив, пък и не само, пак ще вали дъжд. Температурата в града ще бъде от 6-7 до 15 градуса.

На Малката главна днес ще бъдат без вода. "ВиК" ЕООД съобщи, че поради изграждане на нови водопроводни отклонения по ул. "Райко Даскалов" ще бъде нарушено водоподаването 9.00 до 16.00 часа.

В 10.30 часа кметът Иван Тотев ще инспектира ремонта на Втора база на Комплексен онкологичен център на бул. „Александър Стамболийски“. След като вчера откриха нова детска градина днес Тотев и кметът на "Централен" Райна Петрова ще дадат изнесена пресконференция за газифицирането на  ЦДГ „Мирослава“, ЦДГ „Чучулига“ и Детска ясла № 30.

В 11 часа ще се състои редовният брифинг и на кмета  на община Асеновград д-р Емил Караиванов.

В Новотел Пловдив правят информационна среща, на която ще бъдат представени резултатите от маркетингови проучвания за възприятията и познатостта на България като туристическа дестинация и нагласите на потребителите спрямо местните туристически продукти. В допълнение ще бъдат дадени и стратегическите насоки за предстоящото разработване на бранд „България”, както и добри практики при брандирането на дестинации. 

За пореден път работниците от ВМЗ „Сопот“ ще проведат протестно шествие в обедната почивка и ще блокират Подбалканския път София – Бургас. Те настояват да им бъдат изплатени дължимите две заплати и два аванса.

В Перущица ще има информационен ден. В заседателната зала на общината ще бъде дадена информация за отворени и предстоящи схеми за кандидатстване с проектни предложения, финансирани от оперативните програми, актуални и предстоящи мерки по Програмата за развитие на селските райони, както и популяризиране на добри практики от реализирани проекти. Организатори на събитието са експертите от Областния информационен център в Пловдив.

Тази вечер от 18 часа в Камерна зала на Драматичен театър – Пловдив  ще се проведе честване на 90-тата годишнината на известния български писател и киносценарист Анжел Вагенщайн, почетен гражданин на Пловдив.