Златински: При Марешки е много по-добре

Спорт

30-10-2012, 11:36

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Петър Боев

Всичко от Автора

Пловдивското дерби е най-големият мач в България, убеден е капитанът на Локо

Капитанът на Локо Пловдив Христо Златински коментира пред „7 дни спорт“ ситуацията в клуба след смяната на собствеността. Ето какво каза халфът на черно-белите:

Досега имахме доста хубави моменти при г-н Динев, класирахме се и за мачове в Лига Европа. Но при него имаше едни сериозни забавяния на плащанията, които не са никак приятни. А сега всичко е наред. Не виждам защо трябва постоянно да се говори, че при г-н Марешки е по-зле. Говори се, че има намаления и не се плаща, а такова нещо няма. Щом сме тук и сме се съгласили на тези условия, значи ни устройват.

Всичко се плаща на секундата, а това е много важно за един футболист. След мача получаваме премиите, а заплатите винаги на числото на което трябва. Новото ръководство е много коректно с нас и затова има голямо спокойствие в отбора. А ние трябва да им се отблагодарим с добра игра и победи.

След това Златински каза и няколко думи за предстоящото дерби с Ботев:

Тези, които не са играли в този мач, веднага ще усетят тръпката. Без да обиждам Левски и ЦСКА, които са водещите отбори в България, но пловдивското дерби е по-голямо от софийското, каза още Христо Златински.