Ветераните ще играят на Кампуса

Спорт

30-10-2012, 11:38

Снимка:

VarnaUtre.bg

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Интересът към двубоя е голям, като се очаква много привърженици на футбола от Бургас да изгледат изявата на Дрийм тима на живо

В сряда от 15 часа Дрийм тимът на бургаските ветерани ще приеме сборниq отбор на Варна в полуфинален мач – реванш от първенството на футболистите над 36 години.

Преди седмица двубоят между двата тима завърши с победа на бургазлии, които се наложиха като гости с 2:0, след точни попадения на Антон Спасов и Станимир Димитров. По първоначален замисъл решаншът между двете селекции трябваше да се изиграе на стадион Лазур, но лошото време и непрестанният дъжд, осуетиха това намерение.

Така утре от 15 часа отборът на Мастер ще приеме своите опоненти на един от терените на Кампуса край Сарафово. Интересът към двубоя е голям, като се очаква много привърженици на футбола от Бургас да изгледат изявата на бургаския Дрийм тим на живо.

В другия полуфинал отборът на Бистрица взе аванс на своите опоненти от Враца и се очертава като другият най-вероятен участник на финала при ветераните.