Потрошиха с камъни офис на ГЕРБ

Крими

30-10-2012, 12:37

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Иззети са записите от камерите

Неизвестни засега лица потрошиха офиса на ГЕРБ в Кюстендил тази нощ. Използвани са 5 парчета от базалтови плочки.

На мястото на инцидента бяха зам.-директорът на ОД МВР-Кюстендил комисар Елиян Стамболийски и началникът на РУП-Кюстендил Росен Райчев, областният координатор на партията и депутат Валентин Микев и общинският председател Любомир Анчев.

"Това е вандалски акт, извършен от физически силен човек, за да счупи челното стъкло и да удари насрещната стена. Това означава, че със сила и злоба е хвърлено. Не искам да си мисля, че има политически мотиви", каза депутатът Валентин Микев. Микев допълни, че от 18,30 до 20,30 часа в понеделник е имало заседание на общинското ръководство на ГЕРБ, в присъствието на депутатите от общината и общинските съветници. Темата е била Бюджет 2013, състоянието на общинския дълг и предстоящата сесия на Общинския съвет в Кюстендил.

"Искрено се надявам стените да не са с уши, които да са чули нашия разговор и да са предизвикали ответна реакция. Надяваме се органите да си свършат работата. Въпрос №1, който ще поставим на следващата сесия ще е какво се случва с общинския дълг, който всички кюстендилци рано или късно ще връщаме", коментира Валентин Микев.

Офисът на партия ГЕРБ се намира на централната алея на бул. "България". Иззети са записите от камерите на съседните банка и заведения. Самият офис също е под видеонаблюдение, за което се предупреждава със стикер, залепен на входната врата.