"Снимай полицай": Виж как МВР си гука с к...те

Крими

30-10-2012, 13:08

Снимка:

facebook.com

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

С всеки изминал час facebook групата набъбва с все нови и нови членове

Отворена фейсбук група под надслов "Снимай полицай" е на път да се превърне в ново движение. С всеки изминал час тя набъбва с все нови и нови членове. До този момент в страницата "полицаи във всякакъв вариант" членуват 674 души, предава "24 часа".

Групата е създадена след избухналия скандал с варненеца Боян Максимов Боозов, който засне спящи в патрулка полицаи, с което стана враг номер 1 на варненската полиция и бе викан за справки в районното.

Навярно най-сериозен в "Снимай полицай" е клипът, който макар и от 2008 г. нагледно показва как две ченгета си делят някакви пари, оглеждайки се. 

Във фейсбук групата се публикуват смешни, злепоставящи, или направо уличаващи в корупция снимки и клипове. Ето част от тях:

"Бензиностанция, патрулна кола, отворен багажник, двама униформени, бутилки от минерална вода 10 л. се пълнят с гориво - виждат се поне пет! По цени от таблото в дясно това са повече от 100 лв.", пише Georgi Gochev и публикува снимка.

На друг фотос има профил на униформен, който очевидно не е в най-добра физическа кондиция. А коментарът е: “А какво ще прави, ако му се наложи да сложи жилетка?” 

Има също така снимани полицаи във всякакви пози и ситуации – показващи среден пръст на фотографа, говорещи си с проститутки. Остава съмнението, че имат общ бизнес, в същото време униформените ритат ром.