Златка се закани на Къци, иска да го ошамари

Бургас Лайф

30-10-2012, 22:21

Снимка:

VIP Brother

Автор:

Пепи Чобанова

Всичко от Автора

"Ще го набия. Знаеш ли какви шамари ще яде тоя", издивя побесняла плеймейтката

Златка Блек за пореден път си изпусна нервите и се закани да се саморазправи тежко с дребничкия шоумен Къци Вапцаров веднага щом камерите спрат да следят изкъсо родните звезди в риалитито.

"Ще го набия. Знаеш ли какви шамари ще яде тоя", издивя побесняла плеймейтката след поредната драма в Къщата.

В епицентъра на бурния скандал отново беше шоуменът, който за сетен път опита да наложи творческите си виждания за седмичната мисия на виповете - снимките на сапунката "Позволена любов".

Дребничкият ексводещ настояваше да държи роза по време на снимките с Орлин и даже си беше съчинил цяла история зад сцената, което само вбеси още повече режисьора на латино драмата Юлиян Константинов.

"Това завършва образа ми", не преставаше да мрънка Къци, без да слуша молбите и всички доводи на съквартирантите си колко смешен изглежда с цветето в ръка.

След поредното инатене от страна на мистър Невада и последните му съюзници Мариана Повова и Орлин Павлов започнаха да се отдръпват от фронта, който с много мъки успя да събере.

Мариана открито обяви, че започва да съжалява за съдбоносния си избор да изправи Юлиян на номинации заради гаврите с Къци, което костваше и пребиваването му в Къщата.

 Орлин пък премина в отбора на мъчителите му и започна да се шегува с него. Заедно с Юлиян измислиха план как да саботират съня му и да не го оставят да отмаря пълноценно след тежкия снимачен ден.

 Междувременно именно Къци спечели право да участва в предаването на Нова ТВ "Националната лотария" и по този начин да попълни седмичния бюджет в Къщата.

Утре по време на поредните номинации една от вип персоните ще получи предложение за брак. Самата Алекс Сърчаджиева намекна, че е възможно именно Мариана Попова да каже "да" на бащата на детето си Ханес. Огромен диамантен пръстен, параклис, десетки  бели орхидеи и романтична музика са малка част от изненадата, която ще очаква бъдещата булка в градината на Къщата в Нови хан по време на лайф предаването, издаде още половинката на Иван Ласкин.