Стивън Тайлър разкара годеница заради турне

Булевард

31-10-2012, 11:47

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Рокаджията тихомълком се разделил с Ерин Брейди

След като каза стоп на наркотиците и се завърна на сцената с Aerosmith, фронтменът на бандата Стивън Тайлър направи кардинална промяна и в личния си живот.

Той се е разделил без много шум с годеницата си Ерин Брейди, като се изтъква причината, че иска да се съсредоточи върху кариерата си и турнето на групата Global Warming Tour.

Вторият му етап започва на 8 ноември, два дни след излизането на първия им нов албум от 11 години насам "Music from Another Dimension!".

"Стивън прекрати тихо и кротко връзката си с годеницата си. Той се опитва да запази начина си на живот. Турнето е важно за него, както и групата. Така че в крайна сметка реши да прекрати връзката си", заяви запознат източник пред в. "Ню Йорк Пост".

Според слуховете Ерин имала решаващо влияние върху групата и се твърдеше, че по характер приличала на Йоко Оно, вдовицата на покойния Джон Ленън, за която се смята, че ускорила разпадането на Бийтълс.

Представител на Аеросмит потвърди, че двойката преминава през труден период, но отрече да се е стигнало до раздяла.

"Както всяка двойка и те преминават през трудности и изпитания във връзката си. Стивън и Ерин молят да се спазва правото им на личен живот в този момент. Те са сгодени. Всички твърдения, които противоречат на това, са напълно неверни и подвеждащи", заяви говорител на групата.

Тайлър е сгоден за 38-годишната Ерин от декември 2011 г., след като й предложи брак на Хаваите.