В Черноморец яхат автомобили с лъвчета в емблемата

Спорт

31-10-2012, 12:04

Снимка:

Пресслужба Черноморец-Бургас

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Договорът ще бъде за 4 години и се отнася за продуктова реклама

Автомобилният концерн Пежо ще стане спонсор на Черноморец /Бургас/, съобщиха от футболния клуб. От представителството на компанията в България потвърдиха новината.

“Постигната е договореност по всички въпроси, като следващата седмица ще обявим официално нашето партньорство. Договорът ще бъде за 4 години и се отнася за продуктова реклама. Пежо влиза в Черноморец (Бургас) като нов сребърен партньор, каквито до момента са Приста ойл и компанията за минерална вода Девин”, коментира изпълнителният директор на бургазлии Пламен Киряков.

До момента клубът имаше договор с друг автомобилен колос - Форд, а футболисти, треньори и ръководство караха модели от марката.

Киряков  допълни, че клубът няма да продава свои играчи на отбори в България, а през зимната пауза зад граница ще бъдат трансферирани най-много двама играчи и то само при  сериозни оферти като финансово изражение.

“Във всеки един мач имаме гости от чужбина, които идват да гледат наши играчи. Посетили са ни скаути и мениджъри от Турция, Украйна и Полша, така че интересът към футболисти от клуба ни е напълно реален”, каза още Киряков.