1 ноември : Флирт? Може, но очакванията си ги приберете в джоба

Хороскоп

31-10-2012, 21:00

Снимка:

N/A

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Месечна прогноза за периода 15 октомври - 13 ноември

Слънце в Скорпион, Луна в Близнаци

Астрологична картина на деня - 1 ноември

 

В четвъртък, повишената интелектуална активност ще стимулира активното общуване, обменът на идеи и предложения. Е, сигурно в края на деня ще установим че от много приказки, не ни е останало време за действия. Затова добре е да си съставим план за деня и да се опитаме да се придържаме към него. Прекалената емоционалност пък, вероятно ще попречи на мнозина да изложат аргументирано мислите и идеите си. Бъдете максимално конкретни и се придържайте най-вече към фактите, а не към личните си усещания и настроения.

 

Денят е благоприятен за покупки целящи да подчертаят обаянието и да актуализират гардероба ни. Печатни произведения, канцеларски материали и офис аксесоари също ще се радват на особена почит  и внимание. Вероятно мнозина ще обмислят евентуални пътувания и ще пожелаят да направят необходимите резервации, но предстоящото ретроградие на Меркурий ни предупреждава да имаме едно на ум по отношение на подобни инициативи. Плановете и възможностите ни могат да претърпят сериозни изменения в следващите седмици, а неволни грешки и неточности да ни създадат доста главоболия. Шофирането също изисква повишено внимание и пределна концентрация.

 

Вечерните часове ще събудят интереса ни към флирта и любовните приключения. Привлекателни ще бъдат както добре познати от миналото обекти на желанията ни, така и новопоявили се в обкръжението ни интересни особи. Привличането ще възниква спонтанно, но би било разумно да не възлагате големи очаквания на новите си увлечения. Ако не сте привърженици на авантюрите и се стремите към стабилни взаимоотношения можете да останете разочаровани.

 

Венера навлиза в зоната на "военни действия"  и ще стимулира постоянно тлеещия конфликт между Уран и Плутон. Необходимостта от промяна отново ще стане актуална, като този път личните и делови взаимоотношения определят темата на възможната криза на индивидуално ниво. В обществен план справедливостта и дипломацията, или по-точно липсата им, ще пораждат напрежение и ще предизвикват силен обществен интерес и неодобрение. Особено актуални могат да станат въпроси свързани със социалната несправедливост и неравенство, касаещи най-вече правата на жените и децата. Интерес ще предизвика и въпросът -на кого следва да служат законите и чии интереси обслужват и защитават те. На финансовите пазари също можем да очакваме  трусове и непредвидени обрати.

 

Работа и бизнес

Въпреки някои не съвсем благоприятни тенденции днес, е препоръчително да не отлагаме важни срещи и покупки за утре. А по-мащабните инвестиции най-добре отложете. Преговорите във връзка с тях-също. Отлагането може да се проточи по дълго отколкото очаквате и можете да си позволите, но въпреки привидните загуби, то е във ваш интерес. Ще си спестите не само неприятности, но и сериозни финансови загуби.

 

Здраве, хранене и красота

 Сезонът на настинките започна, а днес гърлото и дихателните органи са особено уязвими. Съществува и не малък риск от инфекции и вирусни заболявания. Пазете си и подкрепете имунната система с витамини и минерали. Избягвайте престоя в задимени и задушни помещения.
Денят е благоприятен за посещение в салон за красота.Кожата се нуждае от повече витамини, а косата от подстригване на изтънелите връхчета.