Вежди хареса тиквата "Бойко"

Политика

31-10-2012, 14:51

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

"Бойко" за Бойко

Червени младежи занесоха на премиера плод, в който бе издялан ликът му

Министърът на културата Вежди Рашидов хареса тиквата с лика на Бойко, която червени младежи занесоха на премиера по случай Хелоуин.

Десетки младежи се събраха пред Министерски съвет преди заседанието на правителството, за да участват в официалното връчване на подаръка. Оказа се обаче, че никой от МС не се престраши да излезе и да получи тиквата с премиерския лик.

"Произведението символизира политиката на ГЕРБ – една куха тиква с лика на Бойко Борисов", заяви лидерът на МО в БСП Явор Гечев. "Както на Запад празнуват Вси Светии с фенер-тиква, ние в България празнуваме Вси простотии с премиера на тиква", отбеляза още той.

Замисълът на младежите е чрез такава иронична акция да се види кои са измислените страшни герои на България, които са маскирани като министри.

Младежите в БСП отбелязаха, че пред Министерски съвет при тях се е спрял единствено Вежди Рашидов. Като човек на изкуството, той е дал отлична оценка за изработката на тиквения фенер – Борисов.

След като самият министър-председател не излезе да получи своя тиквен дар, той ще остане изложен на "Позитано".Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"