Ветераните на финал след 5:2 над Черно море

Спорт

31-10-2012, 18:04

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Мястото на финалния двубой ще бъде определено до края на седмицата от БФС

Бургаските ветерани очаквано се класираха за финала  на републиканското първенство, след победа над Черно море с 5:2.

Полуфиналният мач-реванш се игра пред повече от 200 зрители на Кампуса край Сарафово. Резултатът откри Антон Спасов с техничен удар още в първата минута и като че ли сложи край на интригата в двубоя. Малко по-късно обаче Тимнев с прехвърлящ удар изравни.

Домакините се вдигнаха на щурм и чрез Дани Моралес и Малин Орачев от дузпа, доведоха резултата до 3:1. Веднага след головете бургазлии пропуснаха на два пъти от добри позиции.

През второто полувреме ранен гол на Милен Георгиев даде още по – солидна преднина за Дрийм тийма, който поведе с 4:1. До края двата отбора си размениха по-един гол като за домакините точен бе Диян Петков, а за гостите се разписа Каменов от дузпа в даденото от съдията продължение на мача. Преди това влезлият като резерва Веселин Шулев отрази два опасни изстрела на варненци, а веднъж защитник на домакините изчисти от голлинията.

Така с общ резултат от двата мача 7:2, бургаските ветерани от Мастер на 7 ноември ще играят финал за златните медали срещу тима на Витоша Бистрица.

Бургаските ветерани очаквано се класираха на финала в републиканското първенство за ветерани, след победа над Черно море с 5:2.

Полуфиналният мач реванш се игра пред повече от 200 зрители на Кампуса край Сарафово. Резултатът откри Антон Спасов с техничен удар още в първата минута и като че ли сложи край на интригата в двубоя. Малко по-късно обаче Тимнев с прехвърлящ удар изравни.

Домакините се вдигнаха на щурм и чрез Дани Моралес и Малин Орачев от дузпа доведоха резултата до 3:1. Веднага след головете бургазлии пропуснаха на два пъти от добри позиции.

През второто полувреме ранен гол на Милен Георгиев даде още по – солидна преднина за Дрийм тийма, който поведе с 4:1. До края двата отбора си еазмениха по-един гол като за домакините точен бе Диян Петков, а за гостите се разписа Каменов от дузпа. Преди това влезлият като резерва Веселин Шулев отрази два опасни изстрела на варненци.

Така с общ резултат 7:2 бургаските ветерани от Мастер на 7 ноември ще играят финал за златните медали срещу тима на Витоша Бистрица.

Мястото на финалния двубой ще бъде определено до края на седмицата от БФС.