Изненада! Половината от билетите за Трибуна Спортклуб свършиха още днес

Спорт

31-10-2012, 19:20

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Димитър Иванов

Всичко от Автора

Феновете на Локо направиха организация още по време на двубоя с Литекс

Феновете на Локо (Пд) спретнаха експресна организация и изкупиха половината от от най-масовите билети за градското дерби с Ботев още тази вечер, разбра Plovdivutre.bg. Става въпрос за пропуските за Трибуна Спортклуб, които са общо 4200.

Половината от тях обаче вече бяха разграбени преди, по време и след днешния двубой с Литекс за купата.

Останалите ще бъдат пуснати в продажба от утре в магазина за фенартикули на Лаута, но при много строг контрол от страна на домакините. Целта на занятието е да се елиминира всякаква възможност привърженици на Ботев да се докопат до билети за въпросния сектор.

Освен това днес сутринта имаше нова среща между фенове на двата клуба с органите на реда, която се състоя в Четвърто РПУ. На нея черно-белите обявиха, че всички опити за нежелано присъствие от страна на публиката на Ботев ще се счете като провокация и е предпоставка за напрежение и може да доведе със себе си до по-сериозни инциденти.

От Лаута вече демонстрираха своята добронамереност, като отпуснаха 1800 билета за сектора за гости, което е два пъти повече от полагаемата бройка, спрямо общия капацитет на статдиона.