Пет бона скараха Стойчо и Майкъла

Спорт

01-11-2012, 09:28

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Sportline

Всичко от Автора

Какво обаче разпали конфликта между двамата "армейци"

Новият изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла и старши треньорът Стойчо Мла­денов не могат да стиг­нат до единомислие за мястото на про­веждане на мача с Монтана от предстоящия кръг в А група, съобщава Sportline.bg.

Всичко опира до разминаване от 5000 лева. Илиев държи срещата да се проведе на стадион „Славия", къде­то на армейците им из­лиза по-евтино. За да до­макинстват там, те ще трябва да платят сума­та от 10 000 лева. Жела­нието на Стойчо Младе­нов обаче е ЦСКА да при­еме Монтана на нацио­налния стадион „Васил Левски". Там червените ще трябва да платят за наем 15 000 лева, за да из­ползват секторите А и В.

Младенов и Майкъла коментираха за последно въпроса два часа преди началото на мача с Лудогорец, игран снощи. При всички положения днес до 12:00 часа 31-кратните шампиони трябва да внесат предложение в БФС къде да се състои срещата.

Любопитно е да се от­бележи, че ако армейци­те приемат този съпер­ник на стадион „Славия", то те ще проведат четвърти пореден дома­кински мач с Монтана на различно място. През се­зон 2009/2010 ЦСКА прие Монтана в Своге, тъй ка­то бе наказан с лишаване от домакинство заради прекъснатия мач с Локо­мотив Мездра. През след­ващия сезон 2010/2011 двубоят между двата съ­перника, на който дома­кин бе ЦСКА, се игра на националния стадион „Васил Левски", тъй като „Армията" бе без лиценз. Миналия сезон срещата все пак бе на „Българска армия", а сега има веро­ятност да се играе в „Ов­ча купел".