Не била Иванка! Кажете коя е, призоваха от полицията

Животът

01-11-2012, 11:40

Снимка:

ОД МВР

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Жената е загубила паметта си

Бургаската полиция разпространи актуална снимка на жената, чията самоличност издирва вече седмица. Тя е намерена в безпомощно състояние и настанена в бургаската болница, където изпадна в кома, от която впоследствие се събуди.

Тя била без документи за самоличност и заявила, че се казва Иванка Василева Бобева. Такава жена обаче не съществува според информационните масиви на МВР, обясняват от полицията. Жената няма спомен за роднини, близки, място на раждане и адреси на местоживеене. Тя все още е в поделение на ОДМВР – Бургас, поради невъзможност за настаняване в специализирано заведение.

Жената е на видима възраст 60-65 години, средна на ръст, с нормално телосложение. Косата й е дълга, прошарена, боядисана в кестеняво, чуплива, очите й са сини.

Жената е контактна, но е със съмнения за психични отклонения, поради което и не може да даде адекватно обяснение относно самоличността си.

От бургаската полиция призовават всички, които имат информация за жената, да съобщят незабавно на тел. 856 006, 856 769 или 856 095.