Рокади в ГЕРБ - Здравко Димитров става областен координатор

Мисия Пловдив

01-11-2012, 17:11

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Димитър Лазаров е освободен, за да се "подобри координацията в работата между общинските партийни структури"

Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ назначи нови областни координатори на партията в област Кюстендил и Пловдив област, съобщиха от пресцентъра на партията.

Във връзка с подобряване на координацията в работата между общинските партийни структури от горепосочените области, на основание чл.36, т.14 от Устава на ПП ГЕРБ, Изпълнителната комисия взе решение да освободи областните координатори на ПП ГЕРБ в Кюстендил – Валентин Микев и на Пловдив област – Димитър Лазаров. Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ утвърди за областен координатор на ГЕРБ – Кюстендил Кирил Калфин и на ГЕРБ – Пловдив област – Здравко Димитров.

На свое заседание, проведено вчера, Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ направи преглед на текущото състояние на структурите в областите Кюстендил и Пловдив – област. Бяха разгледани и отчетите за дейността, представени от областните координатори на ПП ГЕРБ пред ръководството на партията.

На въпрос на Радио Пловдив дали няма да се затрудни да съчетава новите си партийни задължения с работата си като областен управител, Димитров изтъкна друго свое предимство: "Имам дълги ръце и няма да ме затрудни да нося две дини под една мишница"

Смяната на депутата Димитър Лазаров като координатор на областната структура идва след катастрофалната загуба на ГЕРБ на частичните местни избори в Калофер, предшествана от загуба на вота и в Съединение.