Тотев забрани алкохола в деня на мача

Мисия Пловдив

01-11-2012, 18:28

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Кметът апелира за толерантно отношение между агитките

Кметът на Пловдив Иван Тотев издаде заповед във връзка с провеждането на футболното дерби на стадион „Локомотив“ между отборите на „Локомотив“ и „Ботев“, с която се забранява продажбата на алкохолни и спиртни напитки на 4-ти ноември 2012 година от 12.30 часа до 18.30 часа в района, заключен между булевардите „Освобождение“, „Цариградско шосе“, „Княгиня Мария Луиза“, „Цар Борис III Обединител“ и „Найчо Цанов“.

Настоящата заповед е сведена до знанието на кметовете на районите „Централен“, „Тракия“ и „Източен“, а контролът по изпълнението й ще бъде осъществяван от Пловдивския общински инспекторат и „Охранителна полиция“.

Иван Тотев апелира феновете на двата отбора да запазят толерантно отношение към противниковите отбори и агитка, да подкрепят любимците си, без да употребяват потенциално опасни за футболистите и публиката средства и с всички сили да помогнат за един истински футболен празник на стадиона и извън него. От три години чакаме това дерби, положихме много усилия то да се играе в почивен ден, нека да не допуснем мач № 1 на България да бъде опорочен и заедно да преживеем този вълнуващ празник, заяви още кметът.