2 ноември : Овладейте емоциите

Хороскоп

02-11-2012, 01:15

Снимка:

АРХИВ © IMPACT PRESS GROUP

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Месечна прогноза за периода 15 октомври - 13 ноември

Слънце в Скорпион, Луна в Близнаци

Астрологична картина на деня - 2 ноември

 

Петък ще се окаже нелек и всъщност доста сложен ден. Прилив на оптимизъм и желание да гледаме на живота с широко отворени очи, вероятно ще ни направи доста невнимателни и ...недисциплинирани. А повишената самоувереност, подправена с немалка доза емоция лесно може да премине разумните граници и да ни подведе да надценим възможностите си.

 

Оптимизмът днес е не съвсем здравословен и денят вероятно няма да оправдае очакванията ни. Във всеки случай не и по отношение на сроковете в които те могат да бъдат реализирани. А търпението  ще е в дефицит, което вероятно ще стане причина за малки и не чак толкова малки конфликти между съседи, колеги роднини и дори случайни непознати. Придвижването също няма да протича гладко което прави деня опасен за шофиране дори и за най-прецизните, дисциплинирани и търпеливи шофьори. Бъдете внимателни и не оставяйте емоциите да диктуват поведението ви. Ще си спестите време и нерви, ако мъдро отстъпите в спорни ситуации. Категорично се въздържайте от изясняване на взаимоотношения. Способността ни за обективна преценка днес е на границата на минимума.

 

Всичко, с което се сблъскваме днес е отражение на нашата вътрешна реалност, поради което негодуванието от текущите незадоволителни ситуации би било меко казано нелепо. Много по мъдро е да се опитаме да вникнем в дълбокия смисъл и причините за случващото се. Това ще ни даде възможност да направим корекции и в бъдеще да не повтаряме същите грешки. Дори негативния опит може да поднесе безценни дарове.

 

Работа и бизнес

Последния работен ден от седмицата за жалост няма да ни даде възможност да финализираме на спокойствие започнатото или просто да дочакаме времето за почивка, заети с рутинни занимания. Взривоопасни, в буквален и преносен смисъл ситуации ще нарушават подредения ни график. Повреди в офис техниката, спорни моменти в съвместната работа, както и необосновани претенции от кого ли не ще отнемат голяма част от времето ни. За жалост ще ни бъде трудно постигнем разбирателство с колегите, партньорите, началниците или подчинените си. Не възлагайте големи надежди на този ден и отложете важните срещи и преговори за следващата седмица, ако това е възможно.

 

Здраве, хранене и красота

Намаляващата Луна ще подкрепи усилията и надеждите на тези, които искат да се освободят от излишните килограми. Следва да имате предвид обаче че клетките днес се нуждаят от мазнини за да запазят еластичността си. Ако желаете да запазите младежкия вид и устойчивостта на кожата си не изключвайте растителните мазнини от менюто си.Можете да си ги набавите с ядки например.

 

Дихателните органи и нервната система са уязвими. Правете си кратки разходки на чист въздух и избягвайте ситуации, които традиционно ви причиняват стрес и нарушават емоционалното ви равновесие.