30 дами на кастинга за Zumba face Пловдив 2012

Пловдив Лайф

02-11-2012, 13:08

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

На 10 ноември ще стане ясно коя ще продължи

30 жизнерадостни дами - от 9 до над 40 години години - повярваха в горещите емоции, които ще им донесе уникалното състезание по красота, хармония и здраве Zumba face Пловдив 2012.

Решено бе, че всички 30 записали се ще могат да се включат в кастинга face to face. Той ще се проведе в събота, 10 ноември, от 11 часа в Stage 51.

Във фейсбук страницата му - Zumba face - вече е качен задължителният танц, който участничките в конкурса ще играят на кастинга.

Той е по хореография на Снежка Славова и всеки е свободен да го разучава самостоятелно вкъщи. В него са включени най-характерните движения от зумба - лесни за усвояване и с възможност да демонстрираш гъвкавост, обясни Снежка.

Идеята ни е кастингът да протече като парти тренировка - ще има няколко танци за загряване, след което по групи ще се играе задължителният танц. Индивидуалното представяне на участничките ще е свързано с разговор с журито за това какво представлява зумба, разкри Весела Славова.

Както организаторите обявиха още в началото, журито на кастинга ще бъде от пловдивските зумба инструктори, които подкрепиха конкурса. Това са Августина Паскалева, Валерия Бозукова, Георги Учкунов, Зорница Николова-Славова и Илия Чолаков. Представител на организаторите в журито ще е Весела Славова, а парти-тренировката и задължителният танц на кастинга ще води Снежи.

Няма да има специални бонус точки за облеклото, с което участничките ще се представят. Дрес кодът за тях е - спортен екип, а за журито - спортно-елегантен стил. Който желае, ще може да доведе със себе си свои приятели за подкрепа.

Финалът на Zumba face Пловдив 2012 ще бъде вечерта на 17 ноември.   Снимка на Деня

Щрихи от Плевен