Добро дело: пчеларка дари 189 бурканчета мед на деца

Региони

02-11-2012, 16:10

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Жената се е включи в пчеларска инициатива

Пчеларка подари 189 бурканчета с мед на децата от целодневна детска градина „Звездица” в Добрич, съобщиха от пресцентъра на общината.

Кметът Детелина Николова изпрати благодарствен адрес на Недялка Михова.

„Всеки на този свят се ражда, за да обича, за бъде обичан и да съгради дом. Всеки на този свят има уникална дарба, която може да реши да подари на другите и да стопли сърцата. Вашият жест е пример как да вършим обикновените неща с голяма любов и да ги превръщаме в добри дела. Защото да подариш труда си на 189 деца, е не само благотворителност, но и начин да усетиш топлината и искреността на детската същност, единствена и неповторима”, пише Детелина Николова.

Кметът на Добрич благодари на Недялка Михова за голямото българско сърце, което щедро подарява радост и недвусмислено се врича да бъде всеотдайно и обичащо. Николова пожелава здраве и благословение за харизмата да бъде достойна добруджанка, с която Добрич се гордее. Недялка Михова е производител на пчелен мед и пчелни продукти. Тя е носител на приза „Пчелар на годината” и се присъедини към инициативата на своите колеги „Дари мед на дете”. Днес тя подари 189 бурканчета с кремообразния мед "Букет" на децата от целодневна детска градина „Звездица”, който се смята за най-подходящ за детска възраст. Целта на кампанията на пчеларите е да се популяризира ценната храна и да се опази здравето и бъдещето на нацията.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен