Златни значки, грамоти и заря за героите на нафтата

В демонстративния мач, ветераните показаха на младите, че имат още доста да учат

Въпреки дъждовното време, стотици привърженици на футбола в Бургас изпълниха спортен комплекс Каменица Арена, за да видят отблизо своите любимци от Нефтохимик.

Тук бяха Областният управител Константин Гребенаров, зам- областният Атанас Терзиев, зам кмета по строителството Костадин Марков,  Христо Порточанов, Директора на първенствата и турнирите в БФС Антон Попов, много приятели на отбора, граждани и фенове.

Атмосферата бе страхотна, а зрителите не скучаха нито за миг. Преди мача между легендите от 97-ма година и настоящия отбор, ръководството на  Нефтохимик и неговите футболисти получиха специална грамота за принос в развитието на футбола от Областният управител Константин Гребенаров. Златна значка и плакет получи и тогавашният президент на тима Христо Порточанов. С индивидуални отличия бяха наградени Златко Янков и Радостин Кишишев, както и отборът на Нефтохимик, завоювал сребърните медали в първенството на страната.

Клуба на свой ред отдаде дължимото на всички свои поддръжници, а възпоменателен плакет получиха верните фенове, които подкрепят отбора.

В демонстративния мач, ветераните показаха на младите, че имат доста да учат докато ги настигнат и ги победиха с 2:1, като головете за победителите отбелязаха Тошко Киселичков и Пламен Крумов.

В края огромна торта с надпис „50 години зелена гордост” и мощна заря в небето над Бургас сложиха точка на страхотния футболен празник.