Полякиня закла зверски две деца

Животът

02-11-2012, 17:04

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Убийцата ги наръгала около 150 пъти, отмъщавала на съпруга си

Живеещата в САЩ полска гражданка Елжбета Пляцковска уби 7-годишния си син и петгодишната дъщеря на своя съседка, предаде АП.

Жената, която живее около Чикаго от 12 години, заварила двете деца да скачат на леглата. Тя ги накарала да коленичат и да започнат да се молят. След това полякинята започнала да ги ръга с кухненски нож, докато децата не престанали да дишат, пише novini.bg.

Телцата на невръстните жертви били намерени едва когато майката на 7-годишната Оливия Дворжаковска отишла да вземе детето си от къщата на своята сънародничка. Жената видяла заключената входна врата и сигнализирала в полицията за отвличането. Служителите на реда видели покъртителна сцена. По труповете на жертвите е имало около 150 прободни рани.

Сама Пляцковска отначало твърдяла, че искала да изгони злите духове, влезли в телата на момичето и момчето. По-късно тя си признала, че убила сина си, за да отмъсти на своя съпруг, който не е оценявал нейната любов. Момичето било заклано, за да няма свидетели на детеубийството, посочила Елжбета.