Черната Златка с жесток стриптийз под дъжда

Бургас Лайф

02-11-2012, 21:48

Автор:

Пепи Чобанова

Всичко от Автора

Истинска драма пък, достойна за Оскар или поне Еми, спретнаха пред очите на смаяните съквартиранти Мариана Попова и вече тайният й годеник – Ханес.

Сексапилната Златка Блек за пореден път събра погледите на всички съквартиранти в къщата на ВИП Брадър с изключително провокативен танц в градината. Златка определено знае как да привлече вниманието към себе си и го доказа като без свян захвърли панталона си и се впусна в секси танц под дъжда. Орлин и Люси се присъединиха към горещата бургазлийка, но се раздадоха доста по-скромно.

Истинска драма пък, достойна за Оскар или поне Еми, спретнаха пред очите на смаяните съквартиранти Мариана Попова и вече тайният й годеник – Ханес. Поп певицата върна така чакания пръстен след разкритието, че любимият й невинно излизал с напористата си колежка Ваня, която отдавна го преследвала и била безнадеждно влюбена в него, докато Мариана скучаела в Къщата. Поп певицата не можа да преживее мисълта, че натрапницата се навърта около бащата на детето й от месеци, и в крайна сметка свали от пръста си диамантеното бижу. И докато Ханес спокойно прие, че е брутално зарязан пред очите на цяла България, съквартирантите се впуснаха да убеждават Мариана колко много греши и в крайна сметка сами се изпокараха. Изненадващо Багата се усети, че това е театър по заръка на Брадъра, който им е поставил тайна мисия. Останалите обаче отхвърлиха твърдението и напрактика налапаха въдицата.

В крайна сметка се оказа, че съквартирантите са лишени от достъпа до склада след като Орлин призна, че е изпратил близката си приятелка Мариана на номинационния стол. Именно това наказание ще отменят организаторите на риалитито, ако бъдещите младоженци успеят да заблудят всички в Къщата, че са се скарали непоправимо.

Междувременно Къци съзря пъклен план в последната игра, която след загуба на неговия отбор, го прати на елиминации. „Всичко беше подбрано”, съзря конспирация ексводещият във въпросите, които Ники Кънчев зададе на неговия тим.

„Виж какъв лесен въпрос ти дадоха с Louis Vuitton и куфара”, контрира го веднага Багата, но така и не успя да убеди Къци, че състезанието е било честно. Фънки стигна още по-далеч и  на шега се закани, че ако и този път публиката спаси дребничкия шоумен ще го обеси, ще му извади око или поне ще го наръга докато спи и то точно 42 пъти.

Малко по-късно Къци се изповяда на Мариана и призна, че освен стриктна стратегия в шоуто провежда и социален експеримент, но така и не уточни какъв.