Ахмед Доган в Бурас за стягане на редиците

Новините

03-11-2012, 10:34

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Новият избор за областното ръководство на ДПС започва днес

Лидерът на Движението за права и свободи Ахмед Доган присигна в Бургас за избора на новото областно ръководство на партията и стягане на редиците в разговори за стратегиите за предстоящите избори догодина.

Отчетно изборната областна конференция на ДПС – Бургас се очаква да започне след броени минути в аулата на Бураския свободен университет. Освен Доган, на събранието ще присъстват  и народните представители Джевдет Чакъров, Дурхан Мустафа и Петя Раева, съобщиха от пресцентъра на пратията. 

В началото на миналия месец в Бургас беше преизбран председателят на младежката организация - Фатме Рамадан. Тогава мнозинството от общо 105 делигати на отчетно изборната конференция подкрепиха досегашния кандидат. 

На събранието днес трябва да бъде избрано новото областно ръководство на партията. За областен председател са издигнати няколко кандидатури. За сега са ясни имената на Февзи Хасан, досегашен областен председател на ДПС-Бургас, Селим Иса, член на областното ръководство на партията, Ружди Хасан , председател на Общинския съвет в Айтос и Ахмед Сюлейман председател на общинското ръководство на ДПС в Руен.