Доган под прикритие на конференцията в Бургас, не обели и дума

Новините

03-11-2012, 14:21

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Четирима кандидати се борят за мястото на областен лидер

Ахмед Доган е в Бургас под плътното прикритие на своите съпартийци, които дискретно го ескортираха през задния вход на сградата на Бурагския свободен университет, за да няма пряк сблъсък с медии.

Той пристигна специално за избора на областно ръководство на партията. Сокола застана на трибуната в атриума едва след началото на конференцията, заедно с тримата бургаски народни представители от ДПС, след като журналистите бяха помолени да напуснат залата.

Четири са кандидатурите за областен лидер на партията в Бургас. Това са настоящият областен председател - Февзи Хасан, общинският съветник - Селим Иса, председателят на ОбС в Айтос - Ружди Хасан и председателя на общинското ръководство в Руен - Ахмед Сюлейман. 

Очакванията за Бургас е да се повтори вариантът от провелите се в началото на месец октомври избори за председател на младежката организацията.

Тогава за пореден път за лидерското място сред младите хора в ДПС беше избрана досегашната председателка Фатме Рамадан. Сега, според настоящият областен лидер Февзи Хасан, шансовете с голяма преднина отново сочат в неговата посока.