Феро: Приказките, че сме фаворити, ми минават покрай ушите

Спорт

03-11-2012, 14:46

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Петър Боев

Всичко от Автора

Първенството не свършва с дербито, няма да правим трагедии, ако Локо ни бие, смята наставникът на Ботев

Треньорът на Ботев Ферарио Спасов изрази очакванията си от градското дерби с Локо и бе категоричен, че неговият тим няма да прави трагедии при евентуална загуба.

Ето какво каза Феро на днешната си пресконференция:

Подготовката ни през тази седмица не бе по-различна от предходните. Разучихме добре силните и слабите страни на съперника и ще се съобразим с тях. Доволен съм от видяното в тренировъчния процес, мотивацията на момчетата, както и от факта, че нямаме контузени играчи, с изключение на Станислав Костов. Мисля, че имаме всички основания да си тръгнем с трите точки от "Лаута“.

Най-важното за нас е да не се поддадем на напрежението. Тези приказки, че сме фаворити, са само за приспиване на нашето внимание. Подобни думи ми минават покрай ушите. Според мен победител ще бъде този, който първи съумее да тушира напрежението. Ние имаме необходимия потенциал да вземем трите точки, но си даваме сметка, че срещу нас също има отбор, който не по-малко от нас желае победата.

Знам, че този двубой е всичко за нашите фенове, че поражение в него може да заличи добрите резултатите до момента. Но няма да правим трагедии от евентуална загуба. Първенството не свършва с това дерби.