Илиан Илиев: Левски е готов за битка в Перник!

Спорт

03-11-2012, 16:31

Снимка:

Sportline.bg

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Футболистите знаeли, че сблъсъкът с Миньор е повече от мач

"Футболистите знаят, че гостуването в Перник е повече от мач, готови сме за битка", коментира наставникът на Левски Илиан Илиев преди двубоя с Миньор утре.

"Сините" гостуват на "Стадиона на мира" утре от 13:30 часа в мач от 11-ия кръг на "А" група, съобщи Sportline.bg.

"Наказанията на Станислав Ангелов и Прохазка изтекоха, нямаме проблеми и с контузии, с изключение на Антонио Вутов и Ради Цонев, които имат болки в кръста и няма да могат да участват. Пламен Илиев ще се включи в мача с Миньор. Има проблем с херния, но след сезона ще се подложи на операция. Божидар Митрев поддържа форма с нас и чака оферта от чужбина. Не само Марсиньо и Силва са опция за позицията зад нападателя, имаме няколко варианта, ще преценяваме след утрешната тренировка", каза Илиев на пресконференцията преди двубоя.

"Всички други отбори чакат с нетърпение мачовете с Левски. Доста от нашите футболисти знаят, че наистина в Перник това е нещо повече от футболен мач. Говорихме, че трябва да сме готови за битка, да сме по-агресивни. Не е моя работа да коментирам неща, случващи се в други отбори. Миньор в последните мачове си върна лицето от миналата година, много труден за побеждаване", допълни старши треньорът на Левски.