Надгробна плоча затисна жена на Задушница

Животът

03-11-2012, 17:23

Снимка:

БГНЕС, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Пострадалата е в болница

Две жени пострадаха при инцидент с надгробна плоча и пейка на гробищата на Архангелова задушница в Благоевград. Едната е със счупено ребро.

Към 9,30 часа тази сутрин на старите гробища в Благоевград е пострадала 67-годишната Снежана Д. При преминаване покрай наблъсканите едни в друг парцели, жената се спънала. За да се задържи да не падне, тя се хванала за надгробна плоча.

Тя обаче се откъртила и жената паднала на земята заедно с нея. С линейка пострадалата е транспортирана до Спешно-приемно отделение на болницата в града, предаде БГНЕС.

След направените и рентгенови снимки е установено, че пострадалата жена е с фрактура на ребро и контузия на гръден кош. 67-годишната е настанена в отделението по хирургия.

Друга жена, бързайки за Задушница към гробищата в квартал Грамада в Благоевград, забравила да си изпие дневната порция хапчета.

Прилошавайки й, тя седнала на пейка. Обаче й се завило свят и паднала назад. Така си ударила главата, пострадалата също е транспортирана до МБАЛ. За щастие обаче тя няма тежки травми на главата, оставена е под лекарско наблюдение.