Димчо Ненов: Готвим се за много сериозен мач

Архив Бургас

03-11-2012, 20:13

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Значително по-добре се чувства халфът Станимир Митев, който ще попадне в групата за предстоящия двубой

Независимо от публикациите за многото напуснали футболисти от отбора на Шумен, старши треньорът на Нефтохимик Димчо Ненов бе категоричен, че двубоят от поредния кръг, който ще се играе в неделя на стадион Лазур ще бъде много сериозен, срещу опитен съперник.

- Подготвяме се съвсем съсредоточено и отговорно за предстоящия мач. Шумен е сред водещите отбори в групата и не може да става и дума за подценяване. Футболистите знаят много добре това и се надявам в неделя да го покажат на терена. След победата в последния кръг срещу Светкавица сме длъжни да зарадваме привържениците си с добра игра и победа. Изобщо не обръщаме внимание на това, което се пише за отбора на Шумен. Ние се готвим както преди всеки мач – максимално концентрирано и отговорно - завърши треньорът на Нефтохимик.

Днес отборът на Нефтохимик направи последната си тренировка преди двубоя утре. Всички футболисти се включиха в заниманието с изключение на контузения капитан Момчил Желев, за когото е необходимо още време, за да е готов за игра. Значително по-добре се чувства халфът Станимир Митев, който получи аркада на двубоя във Враца, но от вчера той се включи в тренировките. Лекарският щаб ще се произнесе непосредствено преди мача, дали той ще може да участва, но по всяка вероятност футболистът ще е сред 18-те избраници на треньора.

Двубоят между Нефтохимик и Шумен е в неделя от 14.30 часа на стадион Лазур. Цената на билетите за мача е 2 лв. Учениците, студентите и хората от третата възраст, ще влизат на Лазур срещу левче.