Марешки и Яне Янев се събраха предизборно

Животът

04-11-2012, 16:42

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

50% от кадрите на коалицията във властта ще бъдат жени, обещава бизнесменът

"Ред, законност и справедливост" на Яне Янев и "Либерален алианс" на Веселин Марешки ще се явяват в коалиция на парламентарния вот през 2013-та, пишат колегите от Varnautre. Обща им цел е да бият БСП поне в 50% от многомандатните избирателни райони. Личните мераци на Янев са да изпрати в политическото небитие Меглена Кунева. Пресните партньори обявиха днес пред медиите, че коалицията няма да е патерица на ГЕРБ.
Според РЗС в историята трябва да се прати порочния посттоталитарен модел на управление, а това можело да стане чрез свикване на Велико Народно събрание и нова конституция. Янев се обяви още за декриминализация на държавата, намаляване на общините, съдебните райони и народните представители на по 100, както и намаляване наполовина на държавната администрация.
Марешки наблегна на равенство между половете и обеща 50% кадрите на коалицията във властта да бъдат жени. Повишаване на доходите, усмивки и щастие, промени в пенсионната реформа, в здравната реформа и ясни правила в бизнеса, иска още аптекарският бос, който вече официално е в комбина с лидера на РЗС.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен