Bulgariautre: кой, къде, кога

Общество

04-11-2012, 19:22

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Предстоящите събития в страната утре, 5 ноември

Смядово/Шумен
Министър-председателят Бойко Борисов ще посети Смядово и Шумен. В Смядово премиерът и министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов ще открият реконструирани и рехабилитирани обществени площи. В Шумен заедно с министъра на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев премиерът ще присъстват на Националното честване на Деня на металурга.
Видин
От 10.30 часа в заседателната зала на шестия етаж на община Видин ще бъдат отворени ценовите предложения на участниците в открита процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет „Инженеринг за обект „Регионално депо за битови отпадъци в регион Видин”.
Бургас
От 19.30 часа в кино „Синема сити” в МОЛ „Галерия” ще бъде премиерата на биографичния филм за легендата на българския футбол Христо Стоичков.
От 16.00 часа самият Христо Стоичков ще посети децата от Дом „Ронкали” и ще им подари футболни топки преди да присъства на премиерата на филма „Стоичков”.
Монтана
От 10.00 часа започва посещението на министъра на здравеопазването Десислава Атанасова в МБАЛ „Д-р Ст. Илиев” - Монтана.
В 10.40 часа e предвиден брифинг за медиите.
Враца
От 13.30 часа министърът на здравеопазването Десислава Атанасова ще участва в церемонията за Първа копка по Проект „Изграждане и оборудване на Лъчелечебен център в „Комплексен онкологичен център” - Враца.
От 13.50 часа e предвиден брифинг за медиите
Оряхово
От 12.00 часа министърът на здравеопазването Десислава Атанасова ще открие филиал на МБАЛ „Хр. Ботев” в гр. Оряхово.
Стара Загора
От 10.30 часа в залата на Регионална библиотека „Захарий Княжески” ще бъдат обсъдени големите европейски предизвикателства, представянето на Стара Загора и региона пред Европейските институции и възможностите за нови инициативи.
От 14.00 часа в зала 2 на община Стара Загора ще се проведе пресконференция по повод квалификационен турнир за Световно първенство по класически културизъм – мъже.
От 18.00 часа в изложбена зала „Байер” ще бъде открит „Фотографски салон’ 2012”.
Силистра
На 5 и 6 ноември за пореден път се провежда традиционният 16-ти поход „По пътя на Бедреддин”.
Варна

От 11.00 часа ще се проведе пресконференция на делегация на община Варна, посетила Великобритания по повод участието на град Варна в Дните на българската култура в Лондон.
От 14.30 часа в Зала „Пленарна” на община Варна официално ще бъде открита програмата „Здраве в третата възраст”, финансирана от общината.
Русе
Народни представители от Коалиция за България ще посетят област Русе, за да се срещнат с членове, симпатизанти на БСП и с граждани.
От 14.00 часа в зала 1 на общината в Русе депутатите Антон Кутев, Ваня Добрева и Добрин Данев ще дадат пресконференция за медиите.
От 17.30 часа започва разговорът им с гражданите в зала „Русе” на ул. „Пиротска”.
От 17.30 часа в залата на ресторант „Перла” в Сливо поле ще се проведе срещата с обществеността на депутатите Ивелин Николов и Румен Такоров.
Пловдив
От 11.00 часа в Пресцентъра на БСП - Пловдив (ул. „Кр. Пастухов” 18) ще се състои пресконференция на народните представители от Коалиция за България - Милена Христова и Петър Мутафчиев.
Хасково
Депутати от Коалиция за България и членове на Националния съвет на БСП ще посетят област Хасково. От 14.00 часа в пресклуба на БТА в Хасково ще се проведе пресконференция за представителите на медиите. Срещите ще се проведат в следните населени места: Хасково – от 18.00 часа в залата на НТС на ул. Сан Стефано 3, Димитровград – от 18.00 часа в зала „Гросето”, Тополовград – от 18.30 часа в залата на читалището, Харманли – от 17.00 часа в залата на Културния дом, Ивайловград – от 17.30 часа в залата на читалище „Пробуда”, Любимец – от 18.00 часа в зала „Любимец” в сградата на общината, Свиленград – от 17.00 часа в клуб „Канакли”, Симеоновград – от 17.00 часа в клуба на БСП, с. Жълти бряг – от 12.00 часа в сградата на читалището, с. Бориславци – от 12.00 часа в читалището.
Вълчи дол
От 14.30 часа министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов ще направи първа копка на Общностен център във Вълчи дол. Министър Младенов ще участва и в честването на Деня на металурга и официалното откриване на производствените мощности в „Алкомет” АД в Шумен.
Ловеч
Сергей Станишев ще се срещне с гражданите на Ловеч. От 17.00 часа ще се проведе среща с медиите в камерната зала на театъра, а от 17.40 часа ще започне срещата на Станишев с членове, симпатизанти на БСП и с граждани на Ловеч.
Казанлък
От 18.00 часа в заседателната зала № 6 на община Казанлък ще бъдат връчени ключове на собственици на жилища в блок, намиращ се кв. „Васил Левски”, във връзка с обезщетяването на собственици на отчуждени имоти.