Добро утро в понеделник!

Мисия Пловдив

05-11-2012, 06:34

Снимка:

Plovdivutre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Къде, какво, кога в Пловдив

Нова седмица – нов късмет! Максимланите температури слабо ще се понижат в Пловдивско. Не очаквайте повече от 20 градуса през деня, но зимните ни палта все още ще останат в гардеробите.

Кметът на града Иван Тотев открива тази сутрин в 10, 30 часа нова детска площадка и облагороден парк в Коматево. Липсата на място за игра бе поставено като проблем от жителите на квартала преди година.

Празник на децата от Домовете стягат в търговски център „Тракия“ от 11 часа. По време на тържеството 100 деца без родители ще получат зимни обувки и ботуши, зимни дрехи и якета, играчки.

Благотворителната кампания е под патронажа на Менда Стоянова –зам.председател на НС и областния управител Здравко Димитров.

В същия час БСП ще говорят в Пресцентъра си за бюджет 2013 и актуални въпроси от парламентарния контрол.

В 13 часа в БТА ПП ЛИДЕР организира пресконференция, чиято тема ще е учредяването на партията. Ще участват зам.-председателят Владимир Маринов и областният председател Никола Ликов.

През деня в „Северен“ районният кмет Ральо Ралев и служители на кметството ще раздават брошура с най-важните телефонни номера, на които жителите ще могат да подават сигнали. Брошурите ще бъдат раздавани в кметството в района, в централния пощенски клон, в трето РУП и други административни сгради.

БЧК-Пловдив ще започне раздаването на храна за най-нуждаещите се от закъснелия втори транш от европейските помощи. Процедурата по получаването на 53-килограмовите хранителни пакети ще се случи на място в централната сграда на Червения кръст в града.