Цветан Филипов носи победа на Мастер над лидера

Спорт

05-11-2012, 09:49

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

С победата си Мастер се утвърди на 4-то място в класирането с 26 точки

Бургаският тим спечели най-трудното си гостуване до момента, след като победи временния лидер в югоизточната В футболна група Ботев Гълъбово с 1:0. Безценното попадение в мача отбеляза бившия капитан на Поморие Цветан Филипов, след страхотно изпълнен фаул, малко преди края на срещата. С победата си Мастер се утвърди на 4-то място в класирането с 26 точки. Загубата свали Ботев от първото място, където се настани Хасково, с актив от 30 точки.

Несебър също записа победа при гостуването си на Брестник. Домакините, които допреди година – две играха съществена роля в аматьорския футбол, бяха разбити от несебърци със 7:1. Тази победа изкачи тимa от старинния град на 9-то място в класирането, като по-всичко личи, че при добро представяне в оставащите кръгове до края на есенния полусезон, несебър може да завърши сред първите 6 отбора в класирането.

Третият представител на региона - Созопол загуби от Тунджа в равностоен мач, след точно изпълнена дузпа от бившия футболист на Нефтохимик Марко Марков. Голът падна още в 32-та минута, като до края на мача и двата отбора са имали възможности за гол, от които не са се възползвали. Созопол е на 11-то място с 16 точки.