Ристосков плаши Майкъла: Ще го боли главата този!

Спорт

05-11-2012, 10:07

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Ако продължава да ме обижда, ще види с кого си има работа

Съдията Христо Ристосков съвсем официално заплаши изпълнителния директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла, съобщи Sportline.bg.

Както е известно, Ристосков беше нападнат остро от шефа на ЦСКА след първия мач от 1/16-финала за Купата на България между "армейците" и Лудогорец в Разград, завършил 2:1 за "червените".

От ЦСКА подадоха жалба, а след това Майкъла и Стойчо Младенов се обединиха около идеята да поискат от Съдийската комисия Ристосков повече да не бъде назначаван за рефер на мачове на ЦСКА.

Същата мисъл минава през главата и на съдията. Той смята още в понеделник да пусне молба в Съдийската комисия към БФС да не бъде назначаван да ръководи мачове на "армейците", докато някакви фактори в този клуб са Георги Илиев и Стойчо Младенов.

"Не искам да разговарям повече с този (б.р. Георги Илиев)! Ако ме обижда още в пресата, наистина ще го боли главата, заяви без притеснение Ристосков. - Ще види с кого си има работа! Всеки е имал и силни, и слаби мачове. А той от 10 години все ме плюе. Като че ли аз не съм от майка роден! Няма мач, в който Майкъла да не е казал нещо лошо за мен. Досега търпях. Да беше един-два пъти, да премълча. Но той е компетентен по всички въпроси - разбира от астронавтика, физика, звезди... Хората се качиха на Марс, ние още една дузпа анализираме. А аз съм от Пиринска Македония и съм малко инат. Някой като ме нападне, нормално е да се защитя!".