Звезда на ЦСКА: Всички мангали на сапун!

Спорт

05-11-2012, 12:39

Снимка:

Facebook

Автор:

Sportline

Всичко от Автора

Карачанаков се изложи с расистки призив във Facebook

Футболистите на ЦСКА продължават да не си взимат поука от стари грешки и не спират да правят нови.

Най-деен в това отношение е младата звезда на "червените" Антон Карачанаков. В момента той не може да играе заради контузия, която го извади от терените поне до месец март.

Лудакът от Ново Делчево стои вкъщи и се чуди как да си уплътни времето. Е, прави го по възможно най-нелицеприятния начин - пишейки простотии в социалната мрежа "Фейсбук".

Едно от последните "творения" на Антон е статуса му "Всички мангали на сапун", съобщава SPORTLINE.BG. Той е от 28 октомври, 8 дни след дербито ЦСКА - Левски. Именно тогава тъмнокожият холандец от състава на "сините" Дъстли Мюлдер го контузи. Дали Карачанаков има предвид него, не е ясно. Но новата простотия на таланта е факт.

Антон Карачанаков е любимец на Стойчо Младенов и именно заради това още не е изхвърчал от ЦСКА, въпреки че си прави каквото поиска. Не спазва режима, бе хванат два пъти в пиянски изцепки, преди това се забърка в сексскандал. Бяха публикувани и негови снимки в агитката на Левски, а сега и това. Прави впечатление и друг надпис на стената на крилото във "Фейсбук" - "Добрите отиват в рая, а лошите, като мен, където си поискат".

Между другото, какво ли мислят съотборниците на Карачанаков в ЦСКА с тъмен цвят на кожата за статуса на Антон?