Ледено Дисни шоу в София, героите кацат днес

София Лайф

05-11-2012, 13:53

Снимка:

СМЕ

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

16 от любимите на малчуганите образи в Арена Армеец от 9 до 11 ноември

Боени дни остават до леденото шоу на Дисни, което ще превземе зала Арена Армеец в София от 9 до 11 ноември. Зрителите ще видят общо пет спектакъла.

Над 50 класически и съвременни герои, начело с Мики Маус, ще покажат магическа комбинация от уникална хореография, майсторско пързаляне и великолепни костюми в шоуто на Disney on Ice "Нека празнуваме!".

Малчуганите ще видят Аладин, Красавицата и Звяра, Пинокио, Пепеляшка, Питър Пан, Малката русалка и други свои любими образи от приказките и филмите.

Историята на представлението води публиката през поредица от вълнуващи събития - Кралският бал за Св. Валентин с най-новата Дисни принцеса Тиана, Много Веселото Нерожденно Парти с Алиса и Лудия Шапкар, Страховито парти за Хелоуин с Джак Скелета и други популярни злодеи, както и традиционния хавайски празник луау с Лило и Стич.

Всички танцьори и екипа на шоуто пристигат у нас с чартърен полет от Загреб днес, 5 ноември.
Малко преди тях пристига цялото оборудване за спектакъла, събрано в общо 13 ТИР-а.

Disney on Ice гостуват за първи път в България. "Нека празнуваме!" е един от осемте спектакъла, които се играят с успех по целия свят всяка година.

36 танцьори се изявяват на леда като сменят общо 155 костюма.

Все още има ограничени количества билети за шоуто, които могат да бъдат закупени на цени от 40 до 90 лева от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg.