Финалът на ветераните – идната сряда

Спорт

05-11-2012, 13:43

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Окончателното решение за датата и мястото на двубоя ще се вземе утре в БФС

Най-вероятно на  14 ноември звездния бургаски тим, съставен от най-добрите футболисти на града от недалечното минало, ще се изправи срещу  Витоша Бистрица, където играе премиерът Бойко Борисов. Мачът ще се играе на стадиона в Стара Загора следващата сряда – 15 ноември от 14.30 часа. Окончателното решение за това ще се вземе утре в БФС. Първоначално бе предвидено финалът да се играе на 7-ми ноември, но този вариант отпадна.

В последния си мач нашите футболисти победиха тима на Черно море с 5:2 и с общ резултат 7:2 от двата мача стигнаха до финала. С капитанската лента отборът на Мастер бе изведен от Радостин Кишишев, който със сигурност ще играе и във финалната среща. Под въпрос засега остават Пламен Крумов и Красимир Денев, които са все още невъзстановени след контузии в мачовете на ветераните, но се очаква и те да стиснат зъби за финала. Антон Спасов и Митко Трендафилов също се оплакаха от леки контузии след последния двубой, но при тях травмите не са сериозни и се очаква скоро да отшумят.

За да е добре подготвен  ”Дрийм тийма” за решителния финален сблъсък, селекционерът Златко Янков е предвидил три тренировки до мача. По традиция те ще се проведат на спортния комплекс на Милен Георгиев и Георги Чиликов - Каменица Арена.