Анджелина ще облече сватбена рокля на неизвестен дизайнер

Пловдив Лайф

05-11-2012, 15:54

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Не се знае нито датата, нито къде ще бъде тържеството

Актрисата Анджелина Джоли не иска да носи сватбена рокля на известен дизайнер. Бъдещата съпруга на Брад Пит сподели, че отказва услугите на световноизвестните дизайнери, защото предпочита неизвестно име да създаде роклята, с която ще каже "да" пред олтара.

Двамата актьори подготвят сватбеното си тържество вече шести месец, отбелязва БГНЕС. Въпреки това подробностите за церемонията се пазят в тайна.

Знае се, че Джоли е избрала за кум на сватбата си своя брат. Актрисата, която е израснала с постоянно отсъстващия си баща, можела винаги да разчита на брат си, който бил мъжът в семейството.

Друга причина вероятно е и фактът, че Анджи няма много приятели, както сама сподели през декември 2011 година пред американското издание на сп. "Мари Клер". "Нямам много приятели, с които да общувам. Стоя си много у дома. Не съм много общителна", призна актрисата.

"Освен че израсна с Джеймс, тя винаги се е разбирала по-добре с футболистите, отколкото със засуканите момичета в гимназията", разкрива още източникът пред сп. "Хийт".

Милиони фенове на актьорите по света очакват с нетърпение да видят двамата си идоли от големия екран официално женени, но точната дата за събитието не се съобщава.